MP3 od Sony

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod yaroukh 20. 3. 2008 16:09

Robcooo píše:Hm, nieekto je tu asi slepy, viditelne ja 820 väčšia nieje to velky rozdiel ale je to podla mna dosť,tak si založ okuliare alebo chod na očne!o/quote]

Někdo tu neumí číst a/nebo je retardovaný.
my favourite music: sounds4u.net/?fuID=3
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 20. 3. 2008 16:12

Ale tak kucí. :wink:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod yaroukh 20. 3. 2008 16:18

Blbý je, že to fakt (podle ceníků pro Germany) vypadá, že 16GB bude jenom s těma BT-hluchadlama. :(
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 20. 3. 2008 16:21

tak střelíš ty sluchátka a máš pokoj :D
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 20. 3. 2008 18:08

mě se A-829 moc líbí,jen sem se nikde nedočet,jakej bude mít výstupní výkon...včera sem zkoušel v krámu A-818 a na PX100 hraje sice jakžtak nahlas,ale až při plný hlasitosti a to je zas zvuk už dost zkreslenej.snad 829 dostane do výnku víc než 2x 5 mW(16 ohm)
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 20. 3. 2008 18:29

cože? na maximální hlasitost dost zkreslenej?? právě že vůbec není zkreslenej. když ho mám s portama které mají vyžší impedanci a nižší citlivost tak na max volume to hraje dostatečně hlasitě já jsem se maximálně dostal na 16/30 tyjo připadám si hluchej ale jak vidím tak asik nejsem.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yaroukh 20. 3. 2008 22:46

A neni tam třeba zase nějakej hack na hlasitost pro EU jako byl na NW-A1000/1200/3000?
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod Robcooo 21. 3. 2008 14:44

Vieš čo yaroukh, nema to zmysel sa s tebou baviť, mudrejši ustupi,len sa prosim ťa nauč poriadne používať všetky slová a skladať ich do zrozumitelnych viet!!!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod Robcooo 21. 3. 2008 14:49

Už zasa je tu otazka na vystupny vykon, už sa nevyrabaju tiche prehravače, všetky revu dostatočne a niektore až priliš!Toto vobec netreba riešiť, skor by som sa zameral na funkčnosť prehravača a kvalitu zvuku!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod yaroukh 21. 3. 2008 15:22

Robcooo píše:Vieš čo yaroukh, nema to zmysel sa s tebou baviť, mudrejši ustupi,len sa prosim ťa nauč poriadne používať všetky slová a skladať ich do zrozumitelnych viet!!!n/quote]

Nechám na posouzení každého, jestli následující konstatování implikuje popření nárůstu rozměrů NW-A820 (jak se mi vytrvale snažíš podsouvat):
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod tomeq 22. 3. 2008 12:36

Otazka - je nejaky rozdiel v kvalite vystupu medzi radou S a radou A? Niekde citam ze je to uplne to iste, len v inom obale, niekde zasa uplny opak. :?:
Arcam A38 + Arcam CD17 + Bowers&Wilkins CM7
tomeq
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 22. 3. 2008 12:39

pro mé ucho naprosto stejný. Nepoužívám ekvalizér, prostě muzika tak jak je.
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod tomeq 22. 3. 2008 13:10

Totizto moja priatelka sa rozhodla ze si necha moj S616 a ja si mam teraz vybrat nejaky iny... Akurat vobec neviem ze aky... Nerad by som si pohorsil v kvalite, ale Do Ackovej serie sa mi moc nechce, proste design a jack na spodu prehravaca asi neprekusnem.
Takze zacinam premyslat aj nad konkurenciou, a zaroven zistujem, ze nie je az tak moc z coho vyberat.
tomeq
Junior

Odeslat příspěvekod mareq0 22. 3. 2008 13:35

Někde jsem četl, že rozdíly mezi řadou S a A jsou - ale minimální, myslím že to bylo na trustedreviews...

tomeq tyhle by neměly zklamat:
Creative Zen, Samsung YP-P2, Cowon D2, Iriver clix2, Emgeton M7
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomeq 22. 3. 2008 13:55

Na mojom s616 mam obcas problem - ked ho zapnem, pocut jemnucky sum na pozadi... Na starom sony nw-e003 to bolo pocut o dost viac... Pri prehravani to nie je citit, jedine pri posluchu klasickej hudby pri naozaj nizkych hlasitostiach. Mozno to bude aj sluchatkami (shure E3G).

mareg0 iaudio 7 k tebou odporucanym nepatri? Totiz hladam nieco male, s co najvyssou kapacitou, vydrzou a kvalitnym vystupom. Video, bluetooth ani dotykovy display fakt nepotrebujem.
tomeq
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka