Vhodny prehravac k UE triplefi

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tuctuc 17. 3. 2008 14:19

Poradte nieco dobre, cim mensie tym lepsie ale kvalita rozhoduje. nebudem na tom pozerat filmy, ciste na hudbu. cena cca do 5000. Celkom sa mi pozdava Sony NWZ A815, je v akcii za ludovu cenu. dik.
tuctuc
Junior

Odeslat příspěvekod Hansel 17. 3. 2008 15:00

Koupíš si tak drahá sluchátka, a pak takhle šetříš na přehrávači, rýprýp :)
Už bych koukal, aby to umělo přehrávat flac. Ne, že bych to poznal, ale takhle dobrá sluchátka jsem ještě neslyšel, tak už jen pro ten pocit :D
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tuctuc 17. 3. 2008 15:13

Dobre no.. tak trochu som chcel usetrit :) Nieco poradte, bez cenoveho limitu ale realne. (Co to je flac?)
tuctuc
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 17. 3. 2008 15:18

Bezztratovy format. Teda pokud to prtave pismo po tvem prispevku neni preklep. :wink:
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tuctuc 17. 3. 2008 15:23

To znie dobre.
tuctuc
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 17. 3. 2008 15:26

na spici jsou vyrobky od Sony (řada A81x) nebo iAudio (D2, 7)
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eraser_svk 17. 3. 2008 15:46

mozno Cowon D2 http://www.trustedreviews.com/mp3/revie ... -Player/p4

alebo Zen http://www.trustedreviews.com/mp3/revie ... Zen-4GB/p3

dost ma prekvapilo, ze za zvuk ma Zen 10/10 a D2 len 8/10. recenzie su od rovnakeho autora a z toho isteho mesiaca a roku, dokonca su oba porovnavane s Trekstor Vibez

FLAC je audio format, podobne, ako MP3, akurat s tym rozdielom, ze bez straty kvality. Ja by som FLAC u MP3 prehravacov ako nevyhnutnost neoznacoval, pokial to nema kvalitny vystup, FLAC bude na dve veci... a pokial je Zen skutocne taky dobry, tak donho narves dobre enkovane MP3jky na 320kbps a so sirokym usmevom mozes zacat pocuvat....
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FaZZy 17. 3. 2008 15:52

myslim že flac není vůbec důležitý, protože přehrávačem budu poslouchat venku a tam rozdíl mezi 320kbps Mp3 a flack nepoznám. Nepoznám to ani v klidném prostředí. Flack zbytečne zabírá místo (album cca 700mb)

Zena budu zítra testovat tak ho zkusím porovnat s A816 a myslím že na tom budou hodně podobně.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 17. 3. 2008 18:36

no osobne ma tesi ze ZEN dopadol po zvukovej stranke tak dobre. z vlastnej skusenosti viem ze ZEN hraje s pridanim basov velmi pekne, na EQ krivke POP pri sluchtkach q-jays absolutna spokojnost. pocuvam povecsine v 192 kbps a sluchtka si odvadzaju paradne svoju pracu, samozrejme aj ZEN.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareq0 17. 3. 2008 18:40

Ten .flac je fakt zbytečnost. Jestli chceš lepší zvuk dá se použít i formát .ogg který je kvalitnější než mp3 a podle mě se .flac(u) přibližuje. Ale rozdíly i na velmi dobrém mp3 přehrávači pozná jen velmi trénované hudební ucho (jsou velmi malé = pro drtivou většinu nepoznatelné).

Mňo čistě na hudbu (bez videa) bych doporučil iriver T60. Jinak Zen, Sony (A), D2 jsou taky super, ale (kromě Zenu) připlácíš za display (video)...
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jacktalking 17. 3. 2008 20:08

OT: řekne mi prosím někdo, jaký je rozdíl mezi grabováním do FLACu a do nekomprimovaného WAVu???? Velikostně je to +- nastejno a při dnešních velikostech HDD se pár stovek mega docela ztratí. Možná se mi to jen zdá, ale přijde mi že FLAC je akorát frikulínskej formát pro lidi co se chtějí odlišovat. To je ale pouze můj dohad, nevím. Rád si to nechám vysvětlit.
/OT
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 17. 3. 2008 20:11

nebo ze by to byl wav s tagama?

EDIT:neco jsem nasel:

Kód: Vybrat vše
http://forums.electricmole.net/showthread.php?t=555
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 18. 3. 2008 15:14

Co treba iAudio 7? Nikoho nelaka?
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod palinoch 18. 3. 2008 15:18

ano iaudio 7 je dobra volba.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 18. 3. 2008 15:34

xxxdvorixxx já už jsem nahoře navrhoval iAudio 7.
FaZZy
Mírně pokročilý

Další stránka