Vhodny prehravac k UE triplefi

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 18. 3. 2008 15:50

ach, sorry, prehledl jsem
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hmpf 18. 3. 2008 15:58

Ono toho na vyber stejne moc neni, COWON je overena kvalita, Sony je snad na tom podobne do tydne je chci trosku porovnat s D2 kdyz bude moznost a jinak mozna ten Zen ale malo kdo ma moznost porovnat je mezi sebou :wink:
Nekde jsem cetl ze vyborne hraje mimo jine JVC Alneo XA-HD500, Kenwood HD10GB7 je videt ze to jsou starici a tezko se asi budou shanet, kdyz jeste pockas do nedele tak budu testovat nwz-a81x s fi5 pro, takze to by velky rozdil byt nemel i kdyz triply budou jiste o neco lepsi :)
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tuctuc 18. 3. 2008 16:48

Kupil som Sony, hraje pekne, je tenky a lahky. Nechcelo sa mi cakat ani zhanat Cowon, inak bol sampion. Videl som Zen, je velky ako tehla, iAudio7 tiez podla obr.
tuctuc
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 19. 3. 2008 15:55

tak sem mel toho zena v ruce. Na prvni pohled me sokoval tim ze vypadal strasne velkej. Telo je s nic moc plastu když jsem ho držel v ruce připadal mi jako levný přehrávač. na víšku je stejně vysoký jako Sony. Sony je asi o půl centimetru užší a je hubenější. kdyz vezmu Sony do ruky tak citim kvalitu. Desing Zenu ve zajímavý ve předu má leštěný plast který se upatlává a zezadu je matný. nebyl jsem nadšený z ovládání. pripadá mi trošku nepřehledné a složité na ovládání. Sony to má vzládlé líp. Výkon přehrávače je dostačující ale pro hluché lidi určitě ne. Sekl se pri projíždění fotek. Display je pěkně velkej Sony má o něco menší. Display byl krásně barevný nedá se mu nic vytknout a po zvukový výstup má taky super žádný šum zkreslení nic. Vadilo mi že při listování nabýdkou nelze ovládat hlasitost člověk musí vyjed s nabýtky u Sonyho můžu kdykoliv zesilovat hlasitost at sem kde sem. příští týden mu věnuji více času a více ho proklepnu toto je jenom první pohled.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 19. 3. 2008 18:02

Tady je par fotek Sonyho kdyby to nekoho zajimalo:
http://hmpf.myjalbum.net/Sony%20NWZ-A816S/
ze zacatku jsem byl trosku zklamanej, ale ted o nem muzu rict ze to je hodne dobry prehravac, jedine co mi trochu vadi ve zvuku jsou basy ktere jsou sice pevne ale me zneji trochu plose bez eq ale jak rikam s temi sluchatky je to normalni, napisu vice az budu mit doma lepsi sluchatka :wink:
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 19. 3. 2008 19:13

přidej si Clean Bass a uvidíš jak se ten zvuk změní... a ják dlouho ho máš každá sluchátka potřebuji nějákou dobu na zahrání... zezačátku ty moje hrali hrozně basy nikde ale po dobrým měsícu hraní tak 8hodin děně se ten zvuk mnohokrát zlepšil a ted hrají obstojně nejlépe oproti všem přioženým sluchátkům (ty u zena jsou hrozné zádné výšky zádné středy trochu basů a zastřený zvuk) ty co byli u sonyho oproti nim hraji nádherně.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 19. 3. 2008 19:47

no zen rozhodne nevyzera ako krabica. dizajn je v pohode. urcite neurazi ked ho polozim na stol. je pravda ze sa upatla, nevyhoda. hlasitost je dostacujuca asi tak ze som neprekrocil hranicu 24, ale priznavam vykon by mohol byt urcite vecsi. zvukova kvalita je vynikajuca. zvysovanie hlasitosti moze byt problem pri prechadzani polozkami ale mne to nevadi stale pocuvam music obcas video. ma svoje nevyhody, ale som spokojny. 16GB za taku cenu, zvukova kvalita na urovni. pohoda.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 19. 3. 2008 21:48

Fazzy to je jasny ze jsem zkousel ty vychytavky jen rikam na flat co mi zatim vadi, jak jsem uz zminil tak u meho byvaleho playeru A9+EX71 jsem si na flat na nic nestezoval :wink: , takze bud hraji EX082 hure nez EX71 nebo to nebudu radeji komentovat, nerikam ze hraji EX082 spatne oni hraji dobre a spouste lidi postaci. V kazdem pripade do mesice ocekavam fi.5 pro a SR225, takze jsem moc zvedavej jak bude hrat :wink:
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 19. 3. 2008 23:01

to já taky taky v brzké době očekávám UE ale ne fi.5 ale fi.3 myslím že mi to bude stačit :D

palinoch já jsem neřekl že vypadá jako krabice jenom mě překvapila jeho velikost čekal jsem že je menší. Myslím si že je to výborný přístroj a uspokojí širokou masu lidí!!! klidně bych do něj šel! a to jsem docela dost rozmlsanej
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tuctuc 19. 3. 2008 23:41

To nieje ze staci, ked mozes kup triple fi, ten zvuk to sa skoro ani uverit neda :D
tuctuc
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 19. 3. 2008 23:49

:D chtěl bych ale přecik ještě studuji:d a peněz moc neni ale vasem do nich zabrouzdam
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 20. 3. 2008 00:37

To sem vubec nepis o tech triplech :) nebo mi fi.5 rozmluvis a potom bych nemel na klasiky z mostem na doma :)
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tuctuc 20. 3. 2008 00:49

Veru je to tak :) A sa mi zda ze stale hraju lepsie a lepsie :o
tuctuc
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 20. 3. 2008 07:46

Konec koncu vim o cem mluvis, slysel jsem je asi pul hodiny a bude to jenom lepsi az si na ne uplne zvyknes mozna potrebuji nejaky cas jeste na uplne rozehrani. Beru to pozitivne aspon budu mit do budoucna nejakou rezervu pokud nebudu do ty doby hluchej :) a jeste je nosit ven, uprimne ja bych se o ne docela i bal. :wink:
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 20. 3. 2008 11:01

hmpf: pokud bys mel triply, tak bys asi klasiky moc nepouzival, to bys musel jit do HD600 a vys aby ti to pak stacilo, po zkusenosti s q-JAYS uz bych asi klasiky nechtel, od ty doby cos je u me zkousel se zahraly doooocela zajimave :mrgreen:
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Předchozí stránka