Ahoj,
Osobne se mi zvuk SE Walkman libil, nemam ho, ale libilo se mi poslechnuti.
Nejlepsi bude, pokud se nekam pujdes kouknou na Touch a poslechnout. Doporucuju to jako prvni nez zacnes uvazovat a hodne diskutovat. Protoze to vetsinou hodne rozhodne.
tady jen pro zajimavost jsem nasel jeden nazor:
Momentálně mám iAudio X5 (30GB), a protože je 30GB už pro mě dost málo, poohlížím se po něčem větším. První volba padla právě na iPod Classic 160GB, vyrazil jsem tedy spolu s iAudiem na obhlídku terénu (přibalil jsem sluchátka Porta Pro a další co používám Ultimate Ears super.fi 5 EB, což jsou opravdu kvalitní špunty v ceně téměř 6.000,- )a v nákupním centru na Chodově jsem si ho nechal předvést. První skladba (nějaký disko) z iPodu na mé Porty Pro mi přišla dost nevýrazná, basy nikde, zvuk celkově plochej, jedním slovem dost hrůza. Říkám si, že to asi bude nastavením EQ, zkouším různý režimy, ale furt to prostě není ono. Že by to teda bylo skladbou? Domlouvám se s obsluhou, že bychom přetáhli nějakou moji skladbu z IAudia do iPodu. Nakonec souhlasil a přes notebook co tam měl jsme to udělali. Skladby jsem vybral dvě Stratovarius - Destiny a Rammstein - Rosenrot, obě skladby tedy dost dynamický a hutný. Pak přišlo očekávaný poslech a následovalo totální zklamání - prostě hrůza a běs A´t jsem dělal, co jsem dělal, zvuk z toho lezl o takových 200 - 300% horší než z iAudia, jak na Portách, tak na UE. Sám prodavač musel uznat (když jsem mu na uši nasadil Porty) že zvuku u iPoda něco chybí. Prej chybí , málem jsem šel do kolen, zvuk byl prostě vyblitej a k neposlouchání. Takže to uzavřu - na iPod z vysoka se*ru a domů mi nikdy nesmí. Protože se momentálně vyprodává ze skladů model iAudio i s 60GB diskem (za 5000,-), jdu do něho, protože jsem nenašel v tý ceně zatím nic lepšího. Jen škoda, že to nemá ještě větší disk, těch 160GB by se hodilo víc.,/quote]