iPod Touch vs. SE Walkmany

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mareq0 23. 3. 2008 21:23

xxxdvorixxx má/měl iRiver IFP i890 - takže je zhýčkaný :D

Myslím, že ten iPod Touch nebude až tak tragický, ale...
Za cenu Touche se dá pořídit mp3 přehrávač (papírově s lepším zvukem) + přiměřeně kvalitní sluchátka, což by přineslo dvojnásobný efekt ve zlepšení kvality zvukového výstupu. To je jenom můj pohled (trošku jiný) na celou záležitost :wink:

Navíc kupovat iPod Touch přes eBay taky není ideální :?

EDIT:
ScRyX píše:potreboval by som poradit ako je to so zvukom v porovnani so Sony Ericsson walkmanmi, pretoze ich zvuk mi v pohode staci. Pred SE som mal iRiver IFP i890 256 MB a zvuk sa mi zdal super. Ale teraz ked pocuvam na mobile a pustim si nieco v mp3ke tak sa mi zda ten zvuk plechovy na akomkolvek ekvalizeri, a s vypnutym je to uplne hrozne.

Ted nechápu jestli Ti zvuk SE stačí nebo ne :lol:
Naposledy upravil mareq0 dne 23. 3. 2008 21:42, celkově upraveno 2
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 23. 3. 2008 21:27

největší problém touche je že nemá ekvalizér
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 23. 3. 2008 21:31

Muzeme tu debatovat donekonecna, nejlepsi je nekam si to jit poslechnout.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Wolverine 23. 3. 2008 22:22

Ja si myslim ze SE foun je dostatecny i jako plnohodnotny mp3 player - jsou lidi, co si koupi Touch a poslouchaji na stock peckach, to uz je lepsi koupit w610i (ma i EDGE na net) a koupit lepsi sluchatka do ceny Touche.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 23. 3. 2008 23:26

to je největší blbost mobil není jako polnohodnotná Mp3 ani zdaleka Mobil je jenom jako provizorium !!!
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 23. 3. 2008 23:58

Nebojim se rict, ze mi W880 znela lip nez Xtreme, Teac 380, Teac 111 a urcite lip nez N5310.

Obecna pravda preci nemuze platit.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 3. 2008 09:21

nemozem si pomoct ale mobilny telefon walkman nebude konkurovat najlepsim MP playerom, aspon v terajsej dobe. ale odchylky sa skracuju. vyvoj ide dopredu.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 24. 3. 2008 09:38

měl sem pár mobilů s mp3 přehrávačem a třeba taková Nokia N91 4GB hrála fakt parádně,pamatuju jak sem byl ze zvuku nadšenej...no a SE taky hrajou fajn,spoustě lidí(mě ne) to stačí.zvukově slabý mi naopak přijdou ostatní nokie a samsungy.
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 3. 2008 09:49

kratka recenzia Sony Ericsson W910i Dodávané slúchadlá HPM-70 predelené 3,5 mm konektorom poznáme už pár rokov, od modelu W800i. Pri rapídnom znížení hĺbok v ekvalizéri, resp. jeho výraznom vyladení z nich vychádza veľmi prijateľný zvuk za súčasného takmer úplného potlačenia okolitého ruchu.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 24. 3. 2008 10:58

The Wolverine píše:Ja si myslim ze SE foun je dostatecny i jako plnohodnotny mp3 player - jsou lidi, co si koupi Touch a poslouchaji na stock peckach, to uz je lepsi koupit w610i (ma i EDGE na net) a koupit lepsi sluchatka do ceny Touche.

Abych to uvedl na pravou miru: SEcko by mohlo nahradit nejaky player v pohode, podle me ne vsak treba iAudio7/D2 atd. - to asi ne, ale provizorium to urcite neni. Napr. mam K800i a koupim tomu 4GB kartu+treba q-JAYSky-cena jakobych koupil samotny D2 4GB.
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 24. 3. 2008 11:14

mno jestli by se vubec qvecka hodily k K800i, ale je pravda ze by odhalily mozne nedostatky v kvalite prehravani :wink:
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 24. 3. 2008 12:12

Jj, presne tak, Mobily myslim uz dokazi nahradit levne prehravace. Je mnoho lidi, kteri na Se nedaji dopustit, ja osobne taky radsi zvuk D2.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mareq0 24. 3. 2008 12:41

Myslet znamená ho*no vědět :P

Já jsem kdysi poslouchal na Motorole mpx200. Sice to nebylo nic extra, ale dalo se to v klidu poslouchat. A k těm levným přehrávačům bych řekl, že hodně záleží na konkrétním produktu (značce), protože v této kategorii existují i velmi kvalitní (Samsung YP-U3, iriver T60 aj.), které mobil předčí a jsou zvukem srovnávány i s nejlepšími/nejdražšími přehrávači. Většina si pod levnými představí jenom nějaké "no name" přehrávače, takže asi tak.
Naposledy upravil mareq0 dne 24. 3. 2008 12:47, celkově upraveno 1
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 24. 3. 2008 12:45

Si musis vzdycky rypnout :P

Slovo myslim uz je ale nutnosti v diskuzich. Protoze jakmile nedodas, ze se jedna o subjektivni nazor, hned se na tebe vrhne parta hladovych uzivatelu hledajicich svuj terc...
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mareq0 24. 3. 2008 12:49

To já rád :wink: Nebylo to myšleno přímo na Tebe, ale hodněkrát už tam zazněla slova jako asi, myslím atd.
Je totiž rozdíl psát myslet a znát, a psát myslet a neznat :D
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka