iPod Touch vs. SE Walkmany

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jersey II. 24. 3. 2008 14:36

Já si to taky myslím.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod ScRyX 24. 3. 2008 19:14

xxxdvorixxx píše:Pokud chces muj nazor, tak se SE vyrovna prehravacum, iPodu.
Jaky mas vlastne prehravac do ted?

Tak este raz =) Asi som to zle napisal v prvom poste :D
Pred dvoma rokmi som pod stromcek dostal iRiver IFP i890 256MB a pocuval som ho az doteraz, ale teraz sa mi do ruk dostal walkman (K610i s walkmanom z W660i) a pocuvam na tom hlavne kvoli tomu, ze aj ked to ma rovnaku pamat(kartu mam 256ku), tak podporuje eAAC+ a tam tych pesniciek napcham viac (btw maju bitrate 56 kbps a zvuk sa mi paci, tak ake mam podla vas usi ? :D). No a ako som tak pocuval na mobile tak som si tu istu pesnicku pustil na starom iRiveri a zvuk znel plechovo(ked som tu mp3ku dostal, tak mi zvuk pripadal skvely, myslim dokonca ze tie sluchatka co k tomu boli, boli najlepsie ake som kedy mal[skoda ze sa "vykyval konektor"]). Ked uz sme pri teme hudba na mobiloch tak sa mi zda ze Nokia N95 hra dost dobre, ale tie sluchatka co k tomu davaju, za to by som zabijal :)
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yaroukh 28. 3. 2008 18:35

Ještě jednou na téma NWZ-A810 vs. iTouch (potažmo úroveň AVManie):
http://mp3.generationmp3.com/2007/12/21 ... -par-gmp3/
my favourite music: sounds4u.net/?fuID=3
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 3. 2008 18:48

yaroukh:
zrovna tento test uz jsme zive probirali zde
http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?t=69136

co ucho, to nazor
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod yaroukh 28. 3. 2008 18:51

aha, já to viděl dnes poprvé
my favourite music: sounds4u.net/?fuID=3
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 29. 3. 2008 01:35

no tak uz mam doma ipod touch...
vyzera to tak, ze vobec neviem co to znamena "dobry zvuk", pretoze mne sa zda ten ipodovy uplne v pohode, naozaj sa mi nechce verit tomu ze keby som si vypocul nejaky z tych cowonov alebo sony prehravacov ze by som padol na kolena a ipod rovno hodil do kosa.

zatial som s nim absolutne spokojny, jedine co ma po nociach strasi ze som za neho vyhodil 17 tisic :D
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod palinoch 29. 3. 2008 09:15

krasne, 17 tisic :shock: . ja mam ZEN 16 GB mohlo byt aj iaudio 7, a dokupil som si spickove sluchatka a vsetko do 15 :idea: .
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aacid 29. 3. 2008 11:31

tak toto je 32gb, 16gb stoji 13700...

si ale zober ze tam prave citam maily, ked potrebujem, skocim si na net (safari tam je uplne plnohodnotne, akurat ze tam nenainstalujem flash), priama podpora pre youtube videa, google maps (som si myslel ze to moc nevyuzijem, ale funguje to super aj pre slovensko, zadam odkial kam a ono mi to preste povie cestu) a tiez si tam mozem nainstalovat kopu aplikacii, zatial sice iba cez jailbreak, ale od leta aj oficialne...

no je to trosku viac nez mp3 prehravac :)
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Hansel 29. 3. 2008 11:56

aacid píše:no tak uz mam doma ipod touch...
vyzera to tak, ze vobec neviem co to znamena "dobry zvuk", pretoze mne sa zda ten ipodovy uplne v pohode, naozaj sa mi nechce verit tomu ze keby som si vypocul nejaky z tych cowonov alebo sony prehravacov ze by som padol na kolena a ipod rovno hodil do kosa.

zatial som s nim absolutne spokojny, jedine co ma po nociach strasi ze som za neho vyhodil 17 tisic :D

Hlavní je, že ses spolehl na vlastní hlavu a jsi spokojen. Osobně by mi vadilo ovládání hlasitosti a trochu rozměry, ale jinak je to výborný přehrávač. Pro mé potřeby by mi skoro nahradil i PPC. Ale ta cena :shock: :)
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 29. 3. 2008 13:24

neber to ako vysmech z mojej strany. len som reagoval na tych 17tisic. na MP3 je to zavratne vela. keby 16GB verzia stala menej, tak by som nad nou mozno aj uvazoval, ale pockam na novy sony MP3. ked by klesli ceny, tak mozno to bude IPOD alebo...... nepotrbujem nejak velmi funkcie za ktore som zaplatil a pouzivat ich budem malo. inac nech ti sluzi.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ScRyX 29. 3. 2008 15:53

A preto to treba kupit cez ebay :) 16GB verziu som nasiel novu za 250 dolacov + 50 postovne.
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aacid 29. 3. 2008 16:10

nad tym som samozrejme rozmyslal, ale nakoniec som sa rozhodol ze to nebudem riskovat...
aku mam istotu ze to bude to co naozaj predavajuci napisal, dostanem k tomu potvrdenie o nakupe a bude z obchodu, ktory neporusuje ustanovenia apple (viz pixmania)...
druha varianta bola ze si to necham poslat z ameriky original apple shopu, ale tam bol zase problem s clom (co by bol asi aj pri kupe z ebay)...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod balik123 29. 3. 2008 22:46

Zdravim, s nakupem na ebay mam zkusenosti. S prodejcem se da vyborne dohodnout (pokud nenarazis na nejakyho debila) a clo a dph neni problem pokud na celni pruvodku napise cenu do 65 dolaru. Kupoval jsem tak GPS navigaci a dosla asi behem 2-3 tydnu uplne v pohode.
Kdyby te neco zajimalo tak napis na mail. Jinak si myslim, ze v dnesni dobe uz to takovej risk neni.

Balik
PC: Intel, NVIDIA, WD (viz profil)
Notebook: Samsung ATIV Book 9 Plus
Mobil: Samsung Galaxy Note 3
Foto: Nikon 5100 + 18-105 VR + SB-700
balik123
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 29. 3. 2008 22:52

no ale ked si balik napises 65 dolarov tak si ho nepoistim viac nez na 65 dolarov a to by som asi tiez neriskoval... ale teraz je to uz jedno, uz ho mam doma (a prave z neho pisem tento post :))
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod balik123 30. 3. 2008 12:16

jj tak to by byl ten risk to mas pravdu to se potom na vice pojistit neda, ale ja to risknul a vyslo to. V dnesni dobe jsou ty spedicni firmy na docela dobre urovni a zas tak moc baliku se neztraci. A jeste jsem videl na jejich strankach jak balik jde z USA az ke me domu.
PC: Intel, NVIDIA, WD (viz profil)
Notebook: Samsung ATIV Book 9 Plus
Mobil: Samsung Galaxy Note 3
Foto: Nikon 5100 + 18-105 VR + SB-700
balik123
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka