iPod Touch vs. SE Walkmany

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jersey II. 30. 3. 2008 12:21

balik123 píše:A jeste jsem videl na jejich strankach jak balik jde z USA az ke me domu.

:shock: A safra, doba pokročila, družicové sledování už je, koukám, na vysoké úrovni. :mrgreen:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod balik123 30. 3. 2008 14:43

no dobre no, videl jsem ten balik na strankach posty :) a aktualizovane to bylo vzdy dalsi den. takze jsem vzdy priblizne vedel kde ten balik je. A jeden vecer tam bylo ze balik dorazil do ČR a na druhy den uz byl doma.
jen bylo divny ze po americe sel ten balik asi tyden a v ČR byl za 3 nebo 4 dny.
Kupoval jsem to pres zasilkovasluzba.com
PC: Intel, NVIDIA, WD (viz profil)
Notebook: Samsung ATIV Book 9 Plus
Mobil: Samsung Galaxy Note 3
Foto: Nikon 5100 + 18-105 VR + SB-700
balik123
Junior

Odeslat příspěvekod ScRyX 30. 3. 2008 16:37

Cize ak by som si kupil daco cez Amazon a poslal si to do schranku v San Franciscu cez "zasilkovu sluzbu", tak im viem nejak dat vediet ze na kolko to maju poistit aby som obisiel CLO pri posielani domov?
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod balik123 30. 3. 2008 17:35

blbej vyraz "obesel clo" to fakt radsi nepouzivej :) lepsi je neplatil clo... jj jelikoz az dojde ten tvuj balik do schranky v san franciscu tak to uvidisi na jejich internetovech strankach a muze tech veci byt i vice. A az se rozhodnes ze si je chces poslat (mze to byt jedna vec nebo treba i 10 veci, ale musi splnovat nejakou vahu a rozmery) tak si sestavis sam odchozi zasilku pri ktere si vyplnis celni pruvodku kterou oni jen vytisknou. Tekze co si do te celni pruvodky napises je na tobe a to se tyka ceny i veci.
balik123
Junior

Odeslat příspěvekod ScRyX 30. 3. 2008 17:40

A aka je uspesnost(ehm..neplatenia CLA) ? :D Ak dost vysoka tak to skusim. Dufam ze ta zasilkovasluzba funguje aj pre Slovensko @_@.
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod balik123 30. 3. 2008 18:43

pokud chces tak napis email, zda se me ze to sem moc nepatri, na emailu napisu vse co te bude zajimat... :)

balik123@seznam.cz
balik123
Junior

Předchozí stránka