No bum cink asi taky, ale spíš je ten zvuk takový zabarvenější, plnější. Není tak čitelný a přesný jako u těch monitorů, které jsou na to dělané. Hraje to prostě jinak. Určitě hůř, to bez debat. Nebasuje to až tak moc třeba, nemá to takové středy, ale ten zvuk jako celek je takový celistvější, nevím jak to popsat. U hudby by mi to vadilo, respektive nebyl bych tak nadšený, ale na hry a běžné zvuky u pc za 15 stovek to až tak neřeším. Ale i ta hudba se v pohodě dá, když člověk není náročný. 3 měsíce jsem jel na repráčcích z monitoru nedávno a taky jsem žil. U her mám logicky jiné priority, než u hudby a kvalita zvuku je takový příjemný doplněk než priorita.
Tak bose hrají ještě trochu líp T20, po všech stránkách. Taky stojí o litr víc a know how značky je někde jinde, než Creative.
A brum není o nějakém lotto, zase se mám opakovat?
Ty Presound co jsem vracel (na uplně jiné prodejně v uplně jiném městě) tak tam byl brum taky jako u mě doma. To je prostě vlastnost repro.
Zkrátka jsem zjistil, že pokud repro k PC, tak monitory NE, protože drtivá většina, aspoň těch levnějších, brumí. Myslím, že 7:1 je jasný brumovýsledek
počítám i ty Maudio BX5-D2 co jsem slyšel teď naposled, nevím, jestli jsem to tady psal.