Repro k PC cca 2 - 5tis kč, max 22cm na výšku

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Bajinka14 17. 11. 2014 17:17

Trymore: Ale rodina opravdu nejsme :D
----------------
Barbora Skopalová
Bajinka14
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 18. 11. 2014 16:20

Trymore: dnes si jdu vyzvednout http://www.tsbohemia.cz/creative-gigawo ... 82058.html zkusím je, chci vidět o čem "všichni" tak básní " za ty prachy a blabla". Kdyby ten zvuk opravdu ušel za těch 15 stovek, tak přelepím tu idiotskou diodu a nechám si je.

Akorát mě tak napadlo, ta díra nahoře, nebude tam padat příliš prachu dovnitř? Vadí to moc? :)

Za tu cenu je spousta různých 2.1 setů u kterých jsem si říkal, že by to taky mohlo nějak hrát, ale řídím se rozumem, že za stejné peníze budou ty 2.0 lepší. Priorita jsou hry, na tom se nic nemění.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod milsimr 18. 11. 2014 18:48

Creative? Poslední dobrý repro, co zplodily, je asi mnou užívané a už dosluhující (= něco se už začíná srát) 5.1 analogový set DTT2200.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 18. 11. 2014 20:55

jj nedalo mi to a zkusil jsem. Hraje to opravdu slušně kupodivu (za ty prachy), nejspíš si je nechám a nebudu vymýšlet. K Pc něco takového stačí. Hrál jsem teď FC4 chvíli s tím a pohoda.. žádný zázrak, ale chrchlátka za pár stovek to taky nejsou.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 18. 11. 2014 21:45

Tak snad to bude konečně OK a bude ´hrát´ adekvátně k ceně. Přesto si nemůžu odpustit OT, že tyto hemzy snad nemůže nikdo brát vážně:

* High-endový dvoudílný reproduktorový systém pro nejlepší poslech hudby.
* Vysoce kvalitní středové kónické měniče z tkaného skelného vlákna poskytují vřelé střední tóny. Pokročilé tweetery s textilními vrchlíky hrají křišťálově čisté výšky

:DDDD FAIL

PS: Mám doma sloupy ;)
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kozmo 18. 11. 2014 22:29

PCHraci - Gratulujem, ze si nasiel konecne nieco, co ti vyhovuje. Si to zobral takpovediac trocha z opacnej strany :-D . V dobrom samozrejme.

A ako by si porovnal tie repraciky napr s kurzweilmi? Pretoze mi tu strasia pri pocitaci, a ako ozvucenie PC nadstandartne.
Sa divim kolko si dal za tieto a preco si si rovno nepriplatil napr. na tie kurzweily, ci im podobne (microlab etc)
kozmo
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 18. 11. 2014 23:06

Kurzweily hrají trochu líp jako tak, ale z těch Creative je zvuk takový zábavnější. Není tak analytický jako z těch monitorů. Každopádně pr mě lepší (hlavně díky basové složce) než ty krámy Alesis 3 nebo Samson 3 (oneBT3 nebo jak se to jmenovalo).

A hlavně .. nebrumí :D prostě klasické pc repro přes jack a hotovo, žádné problémy.
Naposledy upravil PC-Hráč dne 19. 11. 2014 12:12, celkově upraveno 1
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kozmo 18. 11. 2014 23:10

Jasne. Ale napriklad objem nedozenies, tam to musi chybat...
Btw po asi siestich sustavach co som mal su prve kurzweily, ktore nebrumia :-) . Asi si mal fakt stastie. Skusil si to lotto? ;-)
Nech hraju dobre :tleskani
kozmo
Junior

Odeslat příspěvekod kostival 19. 11. 2014 07:36

Jak hraji v porovnani s Bose, které máš taky doma ? T20 mám totiž taky a docela by mě to zajimalo ...
kostival
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThalesX 19. 11. 2014 09:21

PC-Hráč píše:Kurzweily hrají trochu líp jako tak, ale z těch Creative je zvuk takový zábavnější.

Takový víc spotřební, víc bum-cink a víc na <-> viď? Ale hlavně že ti to vyhovuje - nepřekvapuje mě to ;-)
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 19. 11. 2014 12:10

No bum cink asi taky, ale spíš je ten zvuk takový zabarvenější, plnější. Není tak čitelný a přesný jako u těch monitorů, které jsou na to dělané. Hraje to prostě jinak. Určitě hůř, to bez debat. Nebasuje to až tak moc třeba, nemá to takové středy, ale ten zvuk jako celek je takový celistvější, nevím jak to popsat. U hudby by mi to vadilo, respektive nebyl bych tak nadšený, ale na hry a běžné zvuky u pc za 15 stovek to až tak neřeším. Ale i ta hudba se v pohodě dá, když člověk není náročný. 3 měsíce jsem jel na repráčcích z monitoru nedávno a taky jsem žil. U her mám logicky jiné priority, než u hudby a kvalita zvuku je takový příjemný doplněk než priorita.
Tak bose hrají ještě trochu líp T20, po všech stránkách. Taky stojí o litr víc a know how značky je někde jinde, než Creative.
A brum není o nějakém lotto, zase se mám opakovat? :) Ty Presound co jsem vracel (na uplně jiné prodejně v uplně jiném městě) tak tam byl brum taky jako u mě doma. To je prostě vlastnost repro.

Zkrátka jsem zjistil, že pokud repro k PC, tak monitory NE, protože drtivá většina, aspoň těch levnějších, brumí. Myslím, že 7:1 je jasný brumovýsledek :D počítám i ty Maudio BX5-D2 co jsem slyšel teď naposled, nevím, jestli jsem to tady psal.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 19. 11. 2014 22:41

Hlavní je spokojenost majitele/posluchače a k té jsi dospěl, i když trochu krkolomnou cestou. Holt jsi zatoužil okusit hifi, ale v nespravné finanční kategorii - monitorů. Ohledně brumu si dle mého moc náchylný na mikrozvuky trafa, ale to už je tvůj počin, ať ti to hraje a snad jsme tě tu i trošku naučili slušnému chování a nebát se opustit pokojíček s PC a být mužem činu :mrgreen:.
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 19. 11. 2014 22:54

Vtipné.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ThalesX 19. 11. 2014 23:19

Jenže jemu to doma brumí víc protože je má v koutě jak jsem psal. Může mu to tedy logicky i více vadit. A pokud je na to citlivý (což chápu - mě by to taky štvalo) tak se problém násobí. Já bych to však neřešil nákupem nějakého křápu ale pořádnými bednami.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 20. 11. 2014 11:04

Počkej jak násobí v koutě :D , brumí to všude stejně. Jen v jiném prostředí a čase to vnímáš jinak. A tady to není o tom co chci, ale co stačí. Kdybych chtěl, tak teď jdu a koupím si k PC třeba repro za 20 tisíc.. ale proč bych to dělal.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka