od NOWOCAYN 3. 4. 2017 17:26
No ja neviem... Superlux HD381-F sa začali vyrábať pred siedmymi rokmi, a asi viete, k akým obrovským rozdielom vo zvuku medzi in-earmi za posledných 7 rokov došlo... Vtedy sa mi zdá kraľovali Shure a TripleFi, dnes sa ich vtedajšie vrcholové modely stratia aj medzi tými najlepšími in-earmi v cenovej hladine 100€ (zo zahraničia, Oriveti, Trinity...)...
V každom prípade by sa zišlo porovnanie SONY(ERICSSON) MH1(C) vs Superlux HD381-F... Hlavne čo sa týka priestorovosti, separácie a detailu. Je mi jasné, že charakter zvuku bude u oboch úplne rozdielny...
Inak, na Slovensku ich majú na KYTARY.SK .... Cena 12,08€, ale konečná (s poštovným) 15,58 - 16,58€. ... Navyše dodacia doba 3-4 týždne... A keď pozerám na ich konštrukciu (vieme kde sa šetrilo), tak... neviem ako dlho by u mňa vydržali... Lebo povedzme si, k slúchadlám za povedzme 15€ sa človek správa úplne inak, ako k slúchadlám za 10-20-30 násobok...
Na doma : zvukovka Tascam US 122 MKII + monitory Tascam VL-A5, príručné repráčiky Creative T20 II, slúchadlá SuperLux HD681 EVO
Do postele : KZ ZS5, Clip ZIP (RockBox)
Na zvuk hovoreného slova pri sledovaní YT z mobilu : SE MH1