od michalxo 15. 11. 2018 18:10
Ahojte, rad by som uzurpoval toto vlakno na svoju problematiku. Hladam 1 mozno 2 sluchatka na kupu.
1) Pre ~50 rocneho "hobby" muzikanta (spevak, domaci klavirista, gitarista) - pocuvanie na doma.
Tipujem, ze vedla zapnutej tv (on z notasu/mobilu, zena pozear tv, takze uzavrete sluchatka), zdroj hudby pravdepodobne z youtubu.
Casom mozno lepsi zdroj, zalezi na objaveni lepsieho streamu (vitam akekolvek rady, sam pocuvam z YT 90%). Zvazoval som bezdratove, nech si vo vlaku do prace odpociva pri hudbe (to neviem ci bude realne) -> Uzavrete + wireless.
Zaner: Hudba z ~80 rokov (vokalna + instrumentalna), techno, rap atp - asi minimum.
2) Mozno pre mna, 90% domaci posluch, ci kabel alebo nie, to mi je jedno. Tiez zvazujem uzavrete, aby som nerusil okolie. Idealne ku praci.
Zdroj zvuku - YT + nieco lepsie si necham poradit (stream? Spotify?). Aktualne mam doma ATH T500 + Fiio e10k.
Zaner casto elektronicka, rock, klasicka (vsetko az na pop, rap a hip-hop)
Pre 1)
- som rozhodnuty z 90% pre Sony WH-1000XM2 (6500)
- lacnejsia varianta ATH MSR7NC (5000) - bohuzial wired
2) Pre mna
- strasne sa mi pacia Senn Momentum 2.0 bezdrat, ale pridu mi za 8000 zbytocne drahe a asi su uz aj lepsie dnes (resp 5200 za wired)
- lacnejsia varianta Audio-Technica ATH-MSR7 (5000)
Pozeral som este recenzie na Senn PXC 550, m50x (po dlhsom patrani vyhodene zo zoznamju spolu s m40x), DT770, AKG K550.
Rad si necham poradit dalsie modely. Cez vikend/zaciatkom tyzdna planujem v Audigu skusat osobne.
Dakujem za rady
Ad Audigo + Black Friday -> nejake zlavy zvyknu davat, ci nie?