Můžeš si tu lolovat, kroutit prstíčkem i hledat všemožný výmluvy jak chceš, ale tímhle příspěvkem jsi prokázal leda tak to, že o tom nesmyslu sám přinejmenším pochybuješ, ale moc bys tomu chtěl věřit, nebo rovnou to, že nejspíš sám dobře víš jakej je to nesmysl a snažíš se to obhájit víc sám před sebou než před kýmkoli jiným.
Víš kolik takovejchle historek s prodejcema, jako tahle co jsi tu právě vypsal, jsem už slyšel, čet a dokonce i sám zažil? Nespočet. A víš kolikrát se ukázalo, že jsou to jen silácký řeči nebo rovnou jen reklamní plky aby prodejce prodal? Pokaždý. Stejně tak to, že se nějakej výrobek lidem líbí a vychvalujou ho neznamená, že je lepší než konkurence za dvoj a více násobek jeho ceny. Takže Já se nedomnívám, vím.
A taky by sis mohl všimnou, že Já neříkám nic o tom, že to nemůže bejt výrobek s dobrým poměrem cena výkon, klidně může a nemám problém věřit tomu že je, ale že byl lepší než konkurence za dvoj a více násobek jeho ceny, to by se v takhle nízkej cenovej kategorii rovnalo málem zázraku. Tož tak.
A k tomuhle:
dumardus píše:Dej nam nejakou konkurenci, ktera to umi lepe a levneji.
Proč bych to jako dělal? Já jsem snad někdy někde řekl, že konkurence to umí lépe a levněji?
Navíc, nejdřív říkáš jak je tenhle základní levnej zesilováček se streamerem lepší než kokurence za dvoj a více násobek jeho ceny a teď najednou chceš abych agrumentoval levnější a lepší kokurencí. To nedává smysl.