drviva vacsina tv uz nevie dts a aj tak ako prepojis s av tak dts pojde z av reciveru a dts v tv ako takom teda ja ten rozdielk nepocujem pokial nemas 2000radu kde su lepsie repro
Oled tv Panasonnic Qled Samsung Bowers and Wilkins 600 Marantz AV Monster Cable Yamaha Mcr D670D
Dobry den potreboval by som radu za kazdy nazor som vopred vdacny Mam cca 2 mesiace kupenu tv Panasonic 65 MZ1500 vsimam si hned od zaciatku ked kukam netflix v tom kalibracnom mode pre nich ze obraz raz za cas niekedy v minute aj 3 krat preblikne niekedy pol hodinu nic ako keby preblikne svetlejsie a hned sa to vrati je to take mrknutie neviete cim to moze byt sposobene na apple tv niekedy byva obraz pri velmi tmavych scenach okolo postav pri pohybe roztrhany tv mam spojeny cez kabel a internet optika dakujem
Vypadá to slibně, ještě by mě zajímalo zpracování skoro černé a , co vím tak do řady HZ byl v tomhle Panasonic bezkonkurenční a pak přechodem na jiný mediatek skrz hdmi 2.1 ho předběhlo aspoň dle HDTV předběhlo Sony