Padá mi počítač když nahrávám přez DVB-TV

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Mys 21. 2. 2007 22:34

Vždy, když nahrávám cokoliv z DVB-TV, kterou mám připojenou přez USB2.0, tak to po 2 až 35 minutách spadne, počítač zamrzne a jediná možnost je restart PC. Tím samozřějmě přestane nahrávat. Ďekuji
Mys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KillerZero 22. 2. 2007 23:40

a nějaký podrobnosti by nebyly? Třeba co to je za kartu, co je to za program atd?
KillerZero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JendaLinda 23. 2. 2007 17:18

Co máš za základní desku? Mně občas tuhne PC při práci s USB diskem, lze to však obejít připojením a zapnutím disku před zapnutím PC.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mys 6. 3. 2007 08:43

Mám desku AK38N, Procesor AMD Athlon 1,67Ghz, 512Mb ram, Program se jmenuje jen DVB-TV.
Mys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shiro 6. 3. 2007 08:53

Hmm, shitna shuttle doska, to hovori za vsetko...
shiro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pytlík 6. 3. 2007 09:41

Máš DVB-TV připojenu stále, nebo USB propojuješ jenom na nahrávání? Mohlo by se totiž také jednat o rušení dvojím zemněním. Mnohokrát se to tu probíralo, ale ne v souvislosti s nahráváním přes USB. Pokud je to ono (to je však otázka), tak by ti měl pomoci galvanický oddělovací člen v anténním přívodu. Zkus to, když nepomůže, tak neuškodí, ale protože přece jenom není zadarmo, tak ho napřed zkus improvizovat pomocí dvou keramických kondenzátorů 390-820pF. jeden se zařadí do cesty živému vodiči anténního přívodu, druhý do opletení kabelu.
Pytlík
Junior

Odeslat příspěvekod wojta 6. 3. 2007 12:05

Pokud ti počítač nepadá jindy, tak to bude nejspíš problém v TV kartě, respektive v jejich ovladačích. Předpokládám, že nepoužíváš Windows 98 nebo tak?
Podrobnosti....
C:\>ver
MS-DOS Version 5.00
wojta
Junior

Odeslat příspěvekod Mys 9. 3. 2007 08:45

Mám ho připojené stále.
Používám Windows XP profesional, mam service pack 2.
Zatím děkuji
Mys
Kolemjdoucí