od Makaveli2Pac 21. 6. 2007 13:28
LCD TV nemam, no ja som mal kameru Sony s 1CCD a teraz mam tu Panasonic s 3CCD. Subjektivne mozem povedat, ze Panasonic ma lepsie podanie farieb, pri Sony som pocas strihu dost vyuzival korekcie, pri Panasonic skoro vobec... No ta Sony stala viac ako o 10tis menej, takze nie je to porovnanie 1CCD a 3CCD v rovnakej kategorii. A dalsia vec je, ze clovek spozna rozdiel ked porovnava obraz vedla seba, resp. ako ja, ze s oboma pracuje, no ked ma clovek doma len 1 kameru a pouziva stale tu, tak mu to moze byt v podstate jedno ci ma kamera 1CCD alebo 3CCD, hlavne v tejto cenovej kategorii. To je moj nazor... Taktiez keby niekde vidim obraz z inej kamery, tak nedokazem povedat ci to je 3CCD, alebo nie. Koncom roka planujem kupit nejaku z tych lepsich HD kamier od Sony a tie maju myslim 1CCD, no to by mi vobec nevadilo...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur