sieťový Wifi HD prehrávač

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kolac_bb 18. 9. 2008 13:10

Zdravím,
zháňam kvalitný sieťový HD prehrávač, najmä na prehrávanie videa (najčastejšie klasický DivX) z NAS pripojeného k routeru alebo notebookov na sieti..Prehrávanie povedzme z youtube poteší, streamovanie internetových rádií tiež, ale nie sú absolútnou podmienkou. Najväčší dôraz kladiem na kvalitu obrazu a zvuku + logické a jednoduché ovládanie. Kto máte skúsenosti s takýmito prístrojmi, sem s nimi.. :-)
Díky.
kolac_bb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POky 21. 9. 2008 01:30

Taky nad tim premyslim. Zatim vyhrava IAMM NTD 38HD www.umax.cz
POky
Junior

Odeslat příspěvekod DevilDave 22. 9. 2008 12:15

No a nebo od umaxu eGreat M-31B, tedka na nej vysla video recenze na Avmanii. Sice nema standartne WiFi ale v baleni je WiFi karta ktera by s tim mela spolupracovat.
Pak by se mel objevit nejak Emgeton Guru 2, kterej by mel mit i DVD mechaniku - ale jak jsem byl pak v jinem foru upozornen dle specifikaci nebude umet mkv.
DevilDave
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rado101k 22. 9. 2008 23:07

Alebo pockat par dni a budu mat na sklade aj popcornhour A-110
v hdshope.sk a ten je pojem medzi multimedialnymi prehravacmi....
rado101k
Junior

Odeslat příspěvekod DevilDave 23. 9. 2008 10:15

Jj, sice WiFi taky pres nejakej USB dongle jedine, ale Popcorn A-100 uz je na trhu nejakou dobu takze ma solidne odladeny FW a A-110 je vice mene jeho nastupce, takze bych rekl ze tam nebudou takove porodni bolesti jako u novych medialnich prehravacu co se objevuji.
DevilDave
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kolac_bb 24. 9. 2008 16:38

Zatiaľ díky páni, skúsim popozerať tie recenzie a niečo snáď vyberiem.. Ak by ste mali ešte najké odporučenie, určite poteší..
kolac_bb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pekad 26. 9. 2008 07:56

POky píše:# Citace POky

IAMM NTD 38HD nedoporučuji, mám ho necelé 2 měsíce a jsou s ním samé problémy. V cca 50% mp3 souborech se nedá zrychleně přetáčet, nepřehrává některé wmv soubory, přístroj zamrzne, je nutno ho odpojit od sítě. U některých mkv souborů nelze zrychleně přetáčet vůbec a při použití funkce GOTO skočí vždy na začátek filmu. Všeobecně u mkv filmů, když přepnu zvukovou stopu skočí na začátek filmu a je vidět, že nepřehrává plynule, ale trhá se v pravidelných sekundových intervalech. Na soubory IFO nereaguje vůbec. Když nemám zapnutou TV přes HDMI, nastaví se video výstup na VIDEO. Při zapnutí TV však zůstane výstup na VIDEO a HDMI musím stejně nastavit přes SETUP, jelikož po přepnutí na HDMI se nastaví nízké rozlišení. Docela nepříjemné záležitosti. Nový FW, který by spoustu problémů vyřešil, zatím nikde není. Tento produkt se moc nepovedl. Očekával jsem od něj více, větší spolehlivost. Síťové funkce ale běží bez problému. Pokud se někdo rozhoduje, zda koupit, se současným FW rozhodně ne!
pekad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POky 10. 10. 2008 22:18

OK. Diky. Vsude ho chvali, ale poradnou uzivatelskou recenzi aby clovek pohledal ...
POky
Junior

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 15. 11. 2008 21:11

No tak já mám NTD27HD a je to to samé. Zamrzá, nepřehrává formáty, které by měl (IFO, ISO, MKV...). Je možné, že mají použitý třeba jiný kodek, ale pokud na ten formát vůbec nereaguje, případně hned zamrzne, tak je něco špatně. Jsem zklamaný. Aspoň kdyby ty síťové funkce měl... :(
GeneHawkins
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anton123 16. 11. 2008 10:47

GeneHawkins píše:No tak já mám NTD27HD a je to to samé. Zamrzá, nepřehrává formáty, které by měl (IFO, ISO, MKV...). Je možné, že mají použitý třeba jiný kodek, ale pokud na ten formát vůbec nereaguje, případně hned zamrzne, tak je něco špatně. Jsem zklamaný. Aspoň kdyby ty síťové funkce měl... :(

S tým NTD27HD si ma nepotešil ten som si chcel kúpiť, recenzia na avmania vyzerala dobre. Kupoval si ho aj s HDD alebo si tam vkladal svoj ?
anton123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod armaman 16. 11. 2008 11:44

POky píše:OK. Diky. Vsude ho chvali, ale poradnou uzivatelskou recenzi aby clovek pohledal ...

sorry, no ak si pozrieš diskusiu priamo v tom odkaze na stranku Umax tak hneď zopár prvých príspevkov je dosť skeptických. Takže tú chválu by som bral s rezervou. Pokiaľ by som hneď od začiatku mal takéto problémy tak skončí tak ako jedno z mojich dvd od istej nemenovanej značky na stene múru mojej susedy.

Inak na takéto veci používam svoj nb a som spokojný. akurát je menej skladný.
armaman
Poslední varování