na Ebay je cena kolem 125$, taky záleží odkud se to bude tahat, colorfly má výkon jen 13mW, tudíž s některými sluchátky si nemusí padnou do oko teda ucha
,já mám rocoo-ba a to kvůli mým Senn. IE7, původně jsem chtěl Rocoo-P ale pro citlivější a nízkoimpendanční IEM sluchátka je lepší volba typ BA (-P je basovější s menším hrbem v basové oblasti a není tak vyrovnaný a vzdušný). Nevěřil bych že bude colorfly c3 lepší jak rocoo, rozhodně né BA či Studio model, na head-hifi není kolem colorfly C3 nějaká vzrušená debata a to je už na trhu nějakou delší dobu, pokud se nemýlím, což o něčem svědčí, ale kdo ví třeba budeš překvapen a je možné že někomu může padnout jeho zvuk do ucha lépe než Rocoo (P,BA a studio) playery, ale za tu cenu to vychází na dobrý poměr cena/výkon a asi lépe než dražší Hisoundy....ale i tak fandím, no fakt záleží i na sluchátkách mě Rocoo-BA náramně sednul k senn. IE7 (potažmo k iE8,80)
PS: po přečtení více zklušeností jsem došel k tomu, že to asi fakt nebude špatná koupě co se týče zvuku atd..až ho budeš mít písni své dojmy