Oficiální stránky s e-shopem: https://www.aaw.me/

V nabídce najdeme 10 custom in-earů - 3 využívají čistě tlakové měniče, 2 mají pouze jeden dynamický měnič a 5 hybridních modelů.
Cenově se pohybují od 250 po 1500 Singapurských dolarů, cca 185 až 1100 USD. Když si člověk počká, tak občas se objevuje model W300AR za 500 USD na Mass Dropu. A to může být zajímavá možnost.
Já tu mám model W500, který je částečně nejvyšším modelem. Stojí 1300 SGD (cca 950 USD). Jedná se o pětiměničový hybrid a méně obvyklým pětipásmovým osazením. Rozdělení čtyř tlakových měničů na nejvyšší výšky-výšky-středy-bas. K tomu je přidán 9mm dynamický měnič pro sub-bas. Výrobce se chlubí nějakým speciálním systémem výhybky, viz citace:
Instead of creating high order RC crossover network, which usually causes chaotic phase shift and scrambled arrival timing, AAW uses a complete new approach called TrueXrossTM to solve the classic coherence issue in hybrid earphones. The dynamic driver is individually tuned diaphragm wise and by further utilizing a physical low pass filter, it is to only function in minimal overlapping frequency range as opposed to the balanced armature driver. Coupled with delicate positional arrangement and front acoustic bore design, AAW is able to achieve improved coherence, minimized phase shift and optimized arrival timing of music signal.
A proč je W500 částečně nejvyšším modelem? O 200 SGD dráž se totiž prodává verze W500 Morph, která je osazením identická, ale přidává kolečko, kterým lze měnit ovlivňovat zvuk podle toho, jak moc se zapojí dynamický měnič.

Vždy je zajímavé se podívat na možnosti úpravy vzhledu, zde AAW také vychází velmi dobře. Klasické dřevo a carbon doplňují i zlaté a stříbrné šupinky, různé perleťové faceplate a také třpytky. Já zvolil zlato-stříbrné šupinky a jsou to moje nejextravagantnější customy.

AAW blízce spolupracuje s výrobcem/obchodem Null Audio, do nedávna hlavním obchodem pro nákup AW customů. Od Null Audia se nechává vyrábět kabely pro některé své vyšší modely. Jedná se o měděný kabel Vitesse, ale v odlehčené variantě s pouze čtveřicí vodičů. Prémiový kabel od výrobce potěší, protože aspoň z počátku potlačí nutkání ke drahým sluchátkům pořizovat i drahý kabel.
Když jsme u kabelu, AAW používá netradiční způsob zapuštění 2 pinového kabelu. Na rozdíl od Unique Melody sem ale pasuje naprostá většina 2 pinových konektorů, jediným problematickým je můj oblíbený Linum. Ten má konektor oblejší a sem nepasuje. Výrobce ale nabízí i možnost mít konektory klasicky v rovině vnější stěny.
Výrobce se pustil i do výroby univerzálních in-earů. Ale namísto v poslední době oblíbeného předělávání svých customů do univerzální podoby, AAW raději udělalo poměrně obyčejné univerzály s cenou lehce přes 100 USD.

Sluchátka nesou jméno Nebula, využívají 10 mm dynamický měnič, prodávají se pouze ve verzi s ovládáním pro telefony a mám je tu také na test. K tomu se dostanu hned, co se mi podaří nějak zkrotit otravné paměťové části kabelu.